2021-11-29 15:21:54• hírek • közlemény

Expo Home: sikeres esemény, ígéretes jövőképpel

 

Igazán sikeresnek mondható az Expo Home bútor- és textilipari kiállítás debütáló kiadása, mely hétvégén zajlott Szatmárnémetiben.

A november 26-28. között, a szatmárnémeti Aushopping bevásárlóközpontban (Cinema One Laserplex előtti galéria) megrendezett kiállításon a bútor- és textilgyártó ipar nyolc neves kiállítója, valamint mintegy 1000 látogató gyűlt össze a rendezvény 3 napja alatt.


Az esemény az Expo Industry Szatmár égisze alatt zajlott, a SkyLine Events szervezésében, az Aushopping közreműködésével, és minden bizonnyal a szervezők itt nem állnak meg, hiszen 2022-ben bővül az iparágaknak szánt rendezvénynaptár.


A kiállítás mellett szombat este 18.00-kor divatbemutatóval várták a kilátogatókat, ahol a L'Atelier Ioana Călin, a D`OR és Corina Por szatmárnémeti divattervezők különleges kollekcióit mutatták be.


„Sikeres rendezvénynek mondhatom az Expo Home első kiadását, a kiállítók és a látogatók számához viszonyítva. A járványhelyzet ellenére három napon keresztül mintegy 1000 látogató kereste fel kiállításunkat, ami nagy örömünkre szolgál, mert így láthatjuk azt, hogy Szatmárnémetiben mekkora érdeklődés mutatkozik az ilyen jellegű kiállítások iránt. Külön örülök a helyi tervezők sikeres divatbemutatójának, de annak is, hogy a kiállítók különleges termékekkel voltak jelen, melyeket olyan nagy városokban tudtunk korábban megtekinteni, mint Dubáj vagy éppen Moszkva. Külön kiemelném, hogy a rendezvény három napja alatt minden kiállító bővítette ügyfélkörét és megrendeléseinek számát” – mondta a rendezvény szervezője, Bura-Maksay István.


A jövőbeli tervekről a szervező azt is leszögezte, hogy bár túl sok konkrétumot egyelőre nem árulhat el, viszont 2022 minden bizonnyal kiemelkedő év lesz, ugyanis folytatódik az Expo Home és az Expo Industry Szatmár. Más területeket és iparágakat is felkarolnak és bemutatnak, melyre Szatmár megye méltán lehet büszke. 


„Igyekszünk olyan eseményekkel előrukkolni, amelyek nem csak kulturális, hanem gazdasági töltetűek is. Azt tapasztaljuk, hogy erre szintén nagy szüksége van az ágazatnak, főleg a mai válságos időkben” – tette hozzá Bura-Maksay István szervező.


Idei rendezvényei sorát egyelőre zárja az Expo Industry Szatmár, azonban jövőre folytatják a szatmári márkák bemutatását. 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: